Készpénzes tranzakciók kivezetése

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a készpénzes Ügyfél befizetési lehetőség kivezetésre kerül.

A BNP Magyarországi Fióktelepénél vezetett számlánk javára történő készpénzes befizetésre 2017. október 15-től az OTP fiókokban nincs lehetőség.
A készpénzes tranzakció lebonyolítása ettől az időponttól kivezetésre kerül.

A Kölcsönszerződés alapján a törlesztés napja minden hónap 12. napja (munkaszüneti nap vagy bankszünnap esetén az azt megelőző munkanap).

A törlesztés az Ön kölcsönszerződésében meghatározott forintszámlájáról történik csoportos beszedéssel úgy, hogy Önnek az esedékesség (azaz 12-e) előtt 3 munkanappal biztosítania kell a törlesztő részletnek megfelelő forint összeget ezen a számláján.

Amennyiben a kölcsönszerződésben rögzített számlaszáma megváltozott, vagy nem működik a csoportos beszedés bármilyen okból, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával. A csoportos beszedésre szóló megbízást az alábbiak szerint adja meg számlavezető bankja részére:

Fogyasztó (vagy szerződés) azonosító: 12345678 – 00091012 (A kölcsönszerződés azonosítója (2X8 számjegy))
Teljesítés felső értékhatára:
 xx xxx HUF (Az aktuális törlesztő részlet 1,2 szerese)
Jogosult neve:
UCB Ingatlanhitel Zrt.
Jogosult azonosítója: A13326878

Kérjük, hogy az aktuális törlesztő részleteknek megfelelő összeget biztosítsa a csoportos beszedési megbízásban szereplő számláján a sikeres beszedés érdekében.

Ide kattintva letöltheti a mintaként kitöltött Csoportos beszedési megbízás nyomtatványát. Kérjük, a mintának megfelelően töltse ki bankjánál a beszedési megbízást.

Az aktuális törlesztő részlet(ek) kiegyenlítéséhez illetve az előtörlesztéshez szükséges összeget továbbra is teljesítheti eseti átutalással az UCB Ingatlanhitel Zrt. BNP Paribas Magyarországi Fióktelepénél vezetett, 13100007-02503510-00933487 számú számlájára.

Amennyiben a törlesztő részletek befizetésére vonatkozóan további kérdése merülne fel, akkor kérje kollégáink segítségét a 06/1-238-9800 telefonszámon vagy az info@ingatlanhitel.hu e-mail címen.

Letölthető dokumentumok:

Csoportos beszedési megbízás_Minta