Megváltozott a készpénzes befizetések rendje

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy megváltozott a készpénzes Ügyfél befizetések rendje.

Ügyfeleink a BNP Magyarországi Fióktelepénél vezetett számlánk javára 2013. július 16-tól az OTP fiókokban tudnak befizetni a Volksbank fiókok helyett. A készpénzes tranzakció lebonyolítására az összes OTP fiókban lehetőség van, melynek nyitva tartási idejét, elérhetőségét a lenti, letölthető fióklista tartalmazza.

A befizetéshez Önnek ki kell töltenie a befizetési nyomtatványt , amely alapján az OTP fogadja a befizetést. A befizetési nyomtatványon fel kell tüntetni az alábbi, BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe részére létrehozott számlaszámot és az UCB Ingatlanhitel Zrt. azonosító kódját:

Számlaszám, m elyre a befizetés történik:

11794008-20543714 (ezt kell kedvezményezett számlaszámként megjelölni).

Kód: UC750351HU (ezt kell a kedvezményezett számlaszám után beírni).

Közlemény (összeg rendeltetése): Továbbra is kérjük feltüntetni az Adós nevét és a kölcsönszerződés számát, hogy befizetése egyértelműen azonosítható legyen.

Befizető neve, címe: Annak a személynek az adatai, aki a bankfiókban az összeget befizeti (lehet más a befizető, mint az Adós).

Ide kattintva letöltheti a mintaként kitöltött OTP befizetési nyomtatványát. Kérjük, a mintának megfelelően töltse ki az OTP fiókban található befizetési elismervényt. A befizetési elismervény pontos kitöltéséhez kérjük, nyomtassa ki és vigye magával az itt letölthető befizetési mintát.

Az aktuális törlesztő részlet(ek) kiegyenlítéséhez illetve az előtörlesztéshez szükséges összeget továbbra is teljesítheti átutalással az UCB Ingatlanhitel Zrt. BNP Paribas Magyarországi Fióktelepénél vezetett, 13100007-02503510-00933487 számú számlájára.

Amennyiben a készpénzbefizetések megváltozott módjára vonatkozóan további kérdése merülne fel, akkor kérje kollégáink segítségét a 06/1-238-9800 telefonszámon vagy az info@ingatlanhitel.hu e-mail címen.

Letölthető dokumentumok:

Minta OTP befizetési nyomtatvány

OTP fióklista