Aktuális

Az Országgyűlés 2010.július 22.-i ülésén elfogadott, az ingatlannyilvántartási és a Polgári Törvénykönyvre vonatkozó, jogszabály módosító tervezet következtében - melynek hatályba lépési időpontja jelenleg még nem ismert - az UCB Ingatlanhitel Zrt. 2010. július 27. napjától (kedd) nem fogad be deviza alapú Lakáscélú, Szabad felhasználású, Időnyerő és Kiegészítő szabad felhasználású kölcsönigényeket.

A már befogadott kölcsönkérelmek esetén, amennyiben a kölcsön- és jelzálogszerződésre vonatkozó szerződéskötés a jogszabály hatályba lépéséig megtörténik, és a jogszabály is lehetőséget biztosít rá, úgy a döntésnek és a szerződésnek megfelelően járunk el a folyósítás kapcsán, tehát továbbra is deviza alapon és forint folyósítással biztosítjuk a kölcsönt. Ellenkező esetben az UCB Ingatlanhitel Zrt. a szerződéskötést, illetve a folyósítást megtagadhatja.

Jelzálog Prémium vagy Jelzálog Extra (hitelkiváltási) termék mellé igényelt deviza alapú Kiegészítő szabadfelhasználású hitel esetén csak a kiváltásra szánt összeg hagyható jóvá. A befogadott kérelemmel rendelkező, de még le nem szerződött ügyfeleket kollegáink írásban tájékoztatják a jogszabályi változásokról.

Kiváltási célú Jelzálog Prémium és Jelzálog Extra termékekeket a jogszabály változás nem érinti, így azok befogadásának továbbra sincs akadálya.

Kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Call Center
Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00
Tel.:061/238-98-00
Email: info@ingatlanhitel.hu

Személyes Ügyfélszolgálat  
Hétfő: 8:00 - 20:00
Kedd - Péntek: 8:00 - 16:00